top of page

Priser & booking

1. session/

forundersøgelse

Tid: 30-55 minutter

Pris: 750 kr.

Studie-/kontanthjælpsmodtager: 600 kr.

Læs inden forundersøgelsen >>

Efterfølgende sessioner/

behandling

Tid: 55 minutter

Pris: 750 kr.

Studie-/kontanthjælpsmodtager: 600 kr.

Læs mere-info

Om forundersøgelsen

Forundersøgelsen dedikeres til at forstå dig og dit problem så grundigt som muligt. 

Dette gør vi ved at spørge ind til dine symptomer og din historik og udføre en dybdegående fysioterapeutisk og neuroreflektorisk undersøgelse. 

Således kan vi bedst muligt vurdere årsagerne til dit problem og vores forventning til, hvordan behandlingsforløbet kommer til at se ud, så du går fra sessionen med en plan for, hvad der kommer til at ske efterfølgende.

Det kan være, vi forventer et kort forløb, hvor størstedelen af din bedring forventes at ske på baggrund af behandling i klinikken, og det kan være, at vi forventer et længere forløb, hvori vi udover behandlingen giver dig "lektier" og guider dig til forskellige livsstilsændringer for at komme dit problem til livs. 

Skadeshistorik ved booking

Grundet den nye, dejlige datalov må du ikke maile os din skadeshistorik, så undlad venligst at gøre dette. I kommentarfeltet i onlinebookingen beskriver du kort dit problem/symptomer og laver en kort præcis liste i punktform (det gør det så dejlig nemt for os at kopiere den ind i din journal!). Hvis du ikke vil booke online, så må du skrive tingene ned og tage dem med, når vi har fået aftalt en tid.

Listen skal indeholde nedenstående. Især ting der er sket inden du FØRSTE GANG oplevede dine nuværende gener er relevante.
 

 • Hvad gør dine symptomer værre og bedre?

 • Et overblik over tidligere traumer (så langt tilbage som du kan huske) såsom:

 • Slag til hovedet, fald, brækkede knogler, forstuvede led, forbrændinger, operationer, ar og tatoveringer.

 • Tænk også gerne over (du behøver ikke skrive dette ned) om du har haft nogle større negative emotionelle oplevelser.

 • Tager du noget medicin? Hvis ja: for hvad?

 • Har du nogen sygdomme eller andre generelle gener?
   

”Hva’ fa'en skal alt det dog til for?”
 

Fordi alting hænger sammen selvfølgelig! Og fordi jo mere vi ved på forhånd, jo større er chancen for, at vi kan hjælpe dig hurtigt og effektivt.

Læs mere om os her.

Vi glæder os til at løse dit problem sammen med dig! :)

Vigtig information

Betaling sker via Mobile Pay eller kontant. 

Forsikring

Vi arbejder uden for den offentlige sygesikring, hvilket betyder, at du ikke behøver en lægehenvisning for at komme i forløb hos os.

 

Da vi er autoriserede fysioterapeuter, kan du stadig få tilskud fra Sygeforsikringen “danmark”, og de fleste forsikringsselskaber dækker en del af beløbet.

OBS!

Du lægger selv ud for behandlingen hver gang og må derefter sende kvitteringen til din private forsikring. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvor meget og hvor mange gange din forsikring dækker. Vi indsender dog regninger til Sygeforsikringen “danmark”.

Afbudspolitik

Hvis du booker en tid, så accepterer du samtidig vores afbudspolitik, som er således:

 • For tider inden kl 12.00 skal der meldes afbud på MAIL senest kl. 18.00 dagen inden, ellers indkræver vi et afbudsgebyr på 350 kr.
   

 • For tider efter kl 12.00 skal der meldes afbud på MAIL senest kl 9.00 samme dag, ellers indkræver vi et afbudsgebyr på 350 kr.
   

 • Ved udeblivelser indkræves fuldt beløb på 750 kr.

bottom of page