HVEM ER VI?

Medejerne og behandlerne i Klinik ANSA. Michael, Maria og Christian. Fysioterapeuter og P-DTR udøvere.

Klinik ANSA består af autoriserede fysioterapeuter Michael, Maria og Christian – de flotte mennesker på billedet ;). Vi har alle samme mission, som er at optimere vores eget og dit centralnervesystem (hjerne og rygmarv) uden medicin eller voldsomme eksterne indgreb. Da vores hjerne i sidste ende styrer alt, vil tilstanden af denne diktere, hvor godt vi har det både fysisk og mentalt.

Ordet “ansa” er latin og hentyder til en anatomisk og/eller neurologisk ring eller et “loop”, som det hedder på engelsk. Vi fandt dette navn passende, da vi hjælper folk ud af mønstre, som de har svært ved selv at komme ud af. Det gælder eksempelvis længerevarende smerter, bevægelser der bliver ved med at være umulige, problemer med fordøjelsessystemet, et energiniveau der aldrig forbedrer sig og/eller manglende mentalt overskud.

Som manuel behandlingsmetode på klinikken bruger vi “Proprioceptive – Deep Tendon Reflex”, som er en meget skånsom men effektiv og unik neurologisk tilgang. Vi er nogle af meget få avancerede udøvere i Skandinavien, og vi står samtidigt for at arrangere dette kursus til andre sundhedsfaglige i København. Du kan læse mere om P-DTR her.

Der er mange ting, som man selv kan gøre for at forbedre sit centralnervesystem, og vi nørder konstant den nyeste neurovidenskab og tester ting af på os selv. Via “Hjælp dig selv” på denne hjemmeside, vores blogs samt Facebook-side vil vi dele vores viden med alle, der har lyst til at lytte og er åbne for nye tiltag – og selvfølgelig én-til-én med vores patienter.

Vi glæder os til at løse dit problem sammen med dig!

Mange hilsner

Christian, Michael & Maria

Mød vores samarbejdspartner i Aarhus

optimus.jpg
  • Facebook
  • Instagram